Arriba el torn de Facebook i Youtube. Nous workshops a Coworking Maresme

workshop_Facebook_Youtube

NOTA: Actualització de les dates dels dos events!

El proper dissabte, 8 de març, Coworking Maresme tornarà a acollir un workshop, aquesta vegada sobre Facebook per a empreses. Sota el títol ‘Xarxa Social o Mitjà de Comunicació?’, aprendrem les eines indispensables per potenciar el nostre negoci. I ho farem de la mà d’una gran experta, l’Emma Giné, consultora en Comunicació online i Social Media Mànager d’Anna Codorniu.

El workshop començarà a les 10h i durarà 3 hores, durant les quals estudiarem les oportunitats que ofereix Facebook, les aplicacions, estadístiques, missatges i publicitat d’una pàgina professional i les possibles estratègies de comunicació a la xarxa.

El preu de curs es 25,99 euros i podeu fer les inscripcions en aquest enllaç.

Al març més formació; ‘Youtube, treu partit a aquest canal’

Youtube és sens cap mena de dubte el rei del vídeo online i, en un món on el consum audiovisual creix de forma exponencial dia a dia, creiem que aquest pot ser el millor canal per comunicar, transmetre o generar contingut original per als nostres potencials clients.

A Coworking Maresme som conscients d’aquesta realitat i per això us oferim una xerrada sobre aquest canal, el proper 15 de març a les 11h. Per aquest acte ens hem posat a les mans d’un gran, del Jaume Lahoz, un emprenedor apassionat de la tecnologia, la comunicació i les relacions humanes. El Jaume va cofundar fa 4 anys el seu propi blog tecnològic Andro4all, el qual és avui en dia una de les majors comunitats castellanoparlants a Youtube, amb més de 155.000 subscriptors i gairebé 15 milions de reproduccions.

Ell serà l’encarregat de mostrar-nos com aprofitar l’oportunitat que tenim davant nostre per treure tot el rendiment al canal de comunicació que més ROI pot retornar i ens explicarà quin ha estat el seu secret per col·locar el seu canal de tecnologia, sense gaires recursos, entre els 100 canals amb més subscriptors del país.

Aquesta xerrada és gratuïta però requereix inscripció prèvia, que podeu fer en aquest enllaç.

Us esperem!

No hay comentarios.

Deja un comentario