Com és el dia a dia d’un(a) coworker?

exemple_dia_dia_coworker

 

Avui ens hem plantejat el repte d’explicar-vos com és el dia a dia d’un coworker i d’un espai de treball col·laboratiu com el nostre. Centrarem la història a Coworking Maresme i agafarem com a protagonista a una coworker de ficció, a la que li posarem el nom de Carla. Una noia jove, de 34 anys, soltera i dissenyadora web. Doncs bé, anem a veure què acostuma a fer la Carla un dia qualsevol. Preparats?

8.00h. Sona el despertador. La Carla esmorza, es vesteix i se’n va cap a l’espai de coworking caminant tranquil·lament. El té 10 minuts de casa. Quin luxe!

8.30h. Avui fa bon dia i ha sortit amb temps de casa. Decideix anar abans a comprar alguna cosa per dinar a aquell lloc tan guai de menjar casolà per emportar. És barat i està boníssim! A més fa dies que no veu a la dependenta aquella tan simpàtica que sempre li pregunta per la seva mare. La Carla vol dinar avui a l’ofi  per poder anar-se’n cap a casa acabada la reunió que té a les 16.30h a Mataró.

8.55h. Arriba al coworking. Obre l’ordinador i se’n va un momentet a fer un segon cafè a l’office. Ha vist que ja ha arribat el Miquel de Madrid i vol preguntar-li com li han anat les seves reunions. El Miquel li fa cinc cèntims i queden dijous per parlar amb més calma d’uns projectes interessants que podrien sortir d’aquestes reunions.

9.15h. Hora d’anar per feina! La nostra coworker revisa correus, enllesteix projectes i, cap a les 14h, li ve de cop la gana i decideix que ja és hora d’anar pel menjar.

14.00h. Fa bon temps i la Carla està una mica espessa. Ha estat un matí de molta feina. Camí de l’office es troba a la Maria. Se’n va a córrer a la platja. A la Carla li fa enveja i decideix anar a la platja ella també. Agafa el menjar, l’escalfa una mica i marxa. Vol dinar només en 30 minuts, té poc temps, però la platja està a 1 minut del coworking i pensa que li anirà bé per desconnectar. Sempre li ha relaxat contemplar el mar i més a l’hivern…

14.45h. La Carla torna a la feina. Ha d’enviar unes propostes a uns clients abans de les 16h per què a les 16.30h ha de ser a Mataró. Té una reunió.

15.55h. Pels pèls! Lliurada la proposta. Se’n va cap a casa a buscar la moto i cap a Mataró.

18.10h. Acaba la reunió. La Carla marxa a casa. Encara està a temps d’arribar a la classe d’spinning de les 19h. Està contenta. La reunió ha anat millor del que es pensava! Ha de parlar demà amb el Pau perquè creu que una part del projecte la podria fer ell… Li envia un whatsapp i li diu. Demà farà el cafè amb ell.

19.00h. Hora de desconnectar i suar. Avui la Carla ha quedat després del gimnàs per fer una birra amb un amic.

Ha estat un dia intens però productiu. Ha gestionat el seu temps, ha fet networking, ha treballat molt, ha dinat ràpid però a la platja, ha tingut una reunió que ha anat molt bé i encara ha tingut temps per anar al gimnàs i fer una birra. A veure què tal va demà…

No hay comentarios.

Deja un comentario