Comencem el 2014 amb noves tarifes i promocions

video coworking maresme masnou

A Coworking Maresme comencem aquest nou any amb les piles carregades i amb moltes ganes de seguir sumant persones, idees i projectes. Us ho volem posar encara una mica més fàcil i, per al 2014, us oferim noves tarifes i promocions molts avantatjoses.

A més, volem que comenceu aquest camí amb nosaltres amb bon peu i amb aquest objectiu hem demanat als Reis un valuós regal de benvinguda per als nous coworkers. De què es tracta? Doncs en ni més ni menys que de 5 hores de consultoria gratuïta impartida per coworkers professionals en les àrees de màrqueting, web, responsabilitat social corporativa, protecció de dades i imatge corporativa  per a les persones que contractin les tarifes Flex, Full i els nous packs per a microempreses.

En què consisteix aquest nou pack de microempresa?

En tenim dos diferents amb preus molt especials! La illa de dues taules i el pack Tàndem, aquest últim consisteix en una mateixa taula que poden fer servir dues persones. Unes noves tarifes que neixen de la voluntat de donar resposta a necessitats professionals que hem anat detectant en els últims mesos.

A Coworking Maresme també valorem la fidelitat i la premiem baixant els preus de les tarifes en funció del temps que els nous coworkers es comprometin a estar amb nosaltres. Per exemple, la tarifa full tindria un cost de 215 euros al mes per a contractes de 3 mesos, de 195 euros si es fa per 6 mesos i de 180 si la continuïtat és d’un any.

També us informem que podeu venir a Coworking Maresme dies puntuals per 20 euros al dia o llogar la nostra sala de reunions o la polivalent, totes dues, cal recordar, amb vistes al mar  ;-)

No hay comentarios.

Deja un comentario