Et presentem Cowocat, l’associació de coworkings de Catalunya

asociacion_coworkings_Catalunya_cowocat

El passat mes de novembre l’equipament de la Fabra i Coats, al districte barcelonès de Sant Andreu, va acollir la Coworking Europe Conference, i en aquest marc es va presentar un projecte que neix amb la voluntat de crear una xarxa de col·laboració i servir com a plataforma de suport a la emprenedoria i la innovació a Catalunya: Cowcat, l’associació de coworkings de Catalunya.

Aquesta associació sense ànim de lucre, neix de la ferma convicció de com és d’important reunir-nos per obtenir objectius en comú. Segons la seva impulsora, l’Andrea García Molero, és clau formar una comunitat en consonància amb els valors que promou el coworking, on els seus integrants siguin els generadors de canvis, creadors d’idees, de projectes d’emprenedoria i empresarials en benefici de la pròpia comunitat. “Treballant individualment no arribarem a enlloc”, afirma convençuda l’Andrea.

Us volem deixar aquest vídeo elaborat per la Xarxa Punt TIC on la mateixa Andrea ens explica una mica més els objectius de Cowocat i en quina fase es troba actualment el projecte. Entre les accions que es volem implementar destaca l’elaboració d’un pla de comunicació, la creació d’una plataforma web per dinamitzar espais de coworking de tota Catalunya o la creació d’una borsa de treball i una de coworkers que ofereixen els seus serveis professionals, entre d’altres moltes iniciatives que els impulsors de Cowocat volen posar en marxa progressivament.

Esperem que Cowocat avanci amb bon ritme. Des de Coworking Maresme els hi donem tot el nostre suport.

No hay comentarios.

Deja un comentario