Xerrada Youtube al Coworking Maresme

Xerrada Youtube, el canal amb millor ROI

Treu partit al canal amb millor ROI, YouTube.

Tallers pràctics, de professionals per professionals.

  • Eines indispensables per potenciar el teu negoci.
  • Duració de 2h.
  • Networking

Descripció

El canvi als hàbits de consum es un fet. Observem com el consum audiovisual creix de forma exponencial dia a dia i ho fa acompanyat de nous dispositius i tecnologies que faciliten aquest creixement, com ara la smartTV, el 4G o les Google Glass.

Sense cap dubte el rei del vídeo online es YouTube i pot convertir-se en el millor canal per comunicar, transmetre o generar contingut original per als nostres potencials clients. 

Jaume Lahoz ens mostrarà com aprofitar l’oportunitat que tenim davant nostre per treure tot el rendiment al canal de comunicació que més ROI pot retornar i ens explicarà qual ha sigut el secret per col·locar el seu canal de tecnologia, sense gairebé recursos, entre els 100 canals amb més subscriptors d’aquest país.

Ponent

Jaume es un emprenedor, apassionat de la tecnologia, la comunicació i les relacions humanes.
Fa 4 anys, Jaume cofundà el seu propi bloc tecnològic, Andro4all, el qual avui en dia ja és una de les majors comunitats castellanoparlants a Youtube amb més de 155.000 subscriptors i gairebé 15 milions de reproduccions. Fa pocs mesos també va llançar un altre canal tecnològic, ReviewsCJ que està creixent a gran ritme i ja tenen una comunitat superior als 22.000 subscriptors.

Altres dades:

Activitat gratuïta

Amb inscripció prèvia.

Horari

Dissabte 15 de març a les 11h.

Inscripcions aqui