Fent balanç del 2013 i planificant noves activitats per aquest nou any

espai_coworking_Maresme

L’inici d’un nou any sempre és un bon moment per mirar enrere i fer balanç dels objectius complerts i dels nous reptes que es plantegen de cara al futur. És el nostre cas. A Coworking Maresme hem fet els deures i hem arribat a la conclusió que estem satisfets amb els resultats del 2013. Aquest ha estat l’any en el que hem arrancat la programació d’activitats al nostre centre, organitzant propostes molt variades com ara workshops, xerrades, una cata de vins, una jornada de personal branding, etc.

Estem especialment satisfets de la resposta que han tingut els workshops d’hivern, que vam dedicar a aprofundir en el coneixement d’eines professionals de gran utilitat, com ara els programes mailchimp, de creació de newsletters professionals, google analytics, d’estadístiques webs, i linkedin, una xarxa social de caràcter professional.

El 2013 també va ser l’any en el que vam renovar la nostra web, oferint i fent més accessible tota la informació sobre el nostre projecte, el nostre espai i els nostres coworkers. També vam posar en marxa la nostra newsletter, que enviem periòdicament als nostres contactes i que les estadístiques ens diuen que té una molt bona acollida.

Als últims dies del 2013 vam signar un acord amb CEL Working, a través del qual planificarem i executarem aquest any diverses accions formatives encaminades a ampliar coneixements per aplicar als nostres projectes professionals. Unes iniciatives que esperem siguin del vostre interès i que us anirem anunciant a mesura que les anem concretant.

I tenim zona chillout!

A l’espai de Coworking Maresme també hem canviat moltes coses. Ara tenim una zona chillout on relaxar-nos i fomentar la nostra creativitat. Uns palets encoixinats a la terrassa amb vistes al mar. Ens ha quedat una zona preciosa. Us animem a visitar-la!

També hem fet d’altres millores, com habilitar el control d’accés i tancar la sala de reunions per guanyar privacitat.

I per si encara no ho heu vist, ens vam divertit d’allò més fent aquest divertit vídeo de presentació, amb l’ajuda de l’Eva Soldino. Aquí el teniu!

 

No hay comentarios.

Deja un comentario