¡Hola Maresme!

coworking maresmeInaguramos el blog!

La idea de este espacio es dar a conocer el proyecto en el que llevamos embarcados varias semanas y que no es otro que ponernos en contacto varios trabajadores autónomos o freelances del Maresme, preferiblemente del Baix Maresme, para hacer coworking.

De momento hemos realizado algun pequeño encuentro entre varios interesados y tenemos previsto realizar la I Jornada de Coworking del Maresme el dia 10 de Junio, en el centro cívico “Les Mallorquines” de Montgat, para conocernos mejor y hablar del proyecto.

4 Respuestas para “¡Hola Maresme!”

 1. Por favor,
  como puedo contactar con Ustedes?
  Gracias anticipadas

 2. Hola Dimas, te he enviado un email…
  Saludos!

 3. Bona tarda.
  Fa temps que estic buscant un espai on poder fer teletreball, que sigui flexible i no tant car com els centres de co-working que he vist al Maresme.
  Visc a Vilassar, i treballo uns 2/4 dies per setmana a casa, però em vindria bé estar en un espai compartit, en contacte amb altres professionals.
  Si alguna experiència i creença tinc és la del treball en xarxa i en col·laboració, i en la generació d’oportunitats per la via de la transversalitat i la multidisciplinarietat.
  Treballo per a una consultora d’ecologia dels sistemes aquátics (ecohydros.com) i també amb un grup d’investigadors del Dpt. de Biologia Cel·lular de la UB (fundadors de la spin-off biotech advancell.net).
  En realitat, el que més caracteritza la meva feina o el meu perfil professional és la curiositat, la innovació, i l’aposta sempre per les persones, especialment en projectes nous (empreneduria) i que aportin algun valor social, més enllà de l’económic, que cosidero més una conseqüència que una fi.
  Per això em sembla molt interessant la vostra iniciativa.
  No sé molt bé com funciona la vostra associació, així que us escric aquest missatge via blog, doncs no he trobat dades de contacte.
  Espero poder tenir notícies vostres, i poder trobar i contribuir a un espai de co-working ben estimulant.
  Salutacions,
  Àlex

  • Hola Àlex, gràcies per contactar amb nosaltres!
   Si et sembla quedem un dia i t’expliquem una mica con funcionem i parlem de tot plegat, ok?
   T’envio un email…
   Una abraçada!!

Deja un comentario