La millor oficina compartida del Masnou obre les seves portes

Estem enamorats de la nostre oficina compartida i del coworking. Disposem d’unes últimes places disponibles que ens agradaria que ocupessis tu. Per això a Coworking Maresme hem organitzat per al proper 14 de febrer una jornada de portes obertes al nostre espai.

Un dia on, a més de visitar-nos i conèixer el nostre espai i els nostres coworkers, podreu venir a treballar de franc i, com bons amfitrions que som, nosaltres us convidarem al cafè. Només cal que porteu el vostre ordinador o allò que feu servir per currar. Aquí no entrem…

Per aquest dia hem organitzat també un breu speech sobre ‘els 7 grans avantatges de compartir oficina’, pensat per a tots els que estigueu interessats en aprofundir sobre el que significa aquest nou model de treball col·laboratiu.

La xerrada tindrà lloc a les 14.30h i amb ella us volem apropar al món de compartir oficina i del coworking, una forma de treballar que aporta molts beneficis a l’hora de posar en marxa  o de consolidar negocis o projectes. Com quins? Et preguntaràs… Doncs per exemple, permet la possibilitat de crear una xarxa de contactes professionals estables, compartir despeses, tenir horaris flexibles, etc.

Com a dada curiosa, un 70% del coworkers de tota Espanya creu que gràcies al coworking han millorat la seva qualitat de vida. Us ho vam explicar en aquest post fa unes setmanes. El dia 14 molt més! :-)

I per acabar aquesta jornada de portes obertes, no se’ns ha acudit res millor que fer-ho amb una pizza party per a tots i totes. No us ho podeu perdre!

Recordeu, el dia 14 de febrer a partir de les 9h obrim les nostres portes per rebre-us amb els braços oberts i el cafè i les pizzes preparades.

PortesObertes_2014

 També pots confirmar la teva assistència al event del facebook

No hay comentarios.

Deja un comentario