Sumem nous companys de ruta amb un conveni de col·laboració amb CEL Working

conveni_col·laboració_Coworking_Maresme_amb_CEL_Working_

 

Que a Coworking Maresme ens agrada el treball col·laboratiu és quelcom que ja sabeu. Aquesta és l’essència del coworking; dels nostres valors, de la nostra forma de veure el món, de la nostra forma de viure i de treballar. En aquesta línia, seguim apostant per crear sinergies i d’aquesta manera créixer i fer créixer. Aquesta setmana hem signat un acord de col·laboració amb CEL Working, una xarxa d’emprenedors centrats en l’àmbit social, la cultura, l’educació i la tecnologia. Un acord que estem segurs que en breu donarà els seus fruits!

A través d’aquest conveni començarem el 2014 amb forces, energies i il·lusió, planificant i executant diverses accions que de ben segur us resultaran interessants per als vostres projectes i que, de pas, ens ajudaran a dinamitzar els nostres centres. Així, us oferirem diferents esdeveniments, sessions formatives, cursos, etc.  En definitiva, un programa d’activitats per aprendre, per millorar les nostres habilitats, per fer networking i per, si encara no ens coneixeu, tingueu una bona oportunitat.

A més, els nostres coworkers podran gaudir d’una sèrie d’avantatges als serveis que ofereix CEL Working, com ara descomptes en activitats i cursos o la possibilitat de publicar a la seva newsletter els seus serveis o productes. Uns avantatges més que s’incorporen a la llista dels molts que ja té de per sí formar part d’un espai de coworking… i que no són pocs!

A mesura que anem planificant activitats us les anirem comunicant, esperant que totes elles siguin del vostre interès. Per la nostra part, continuem apostant pel treball en xarxa i per aquesta nova cultura emprenedora basada en la col·laboració. Creiem que anem pel bon camí i estem encantats de tenir nous companys de ruta!

No hay comentarios.

Deja un comentario