Un espai de coworking amb vistes al mar

personal_branding

Avui vull aprofitar aquest post per explicar-vos una miqueta més el que és el Coworking Maresme a través de la meva pròpia experiència personal.

Vaig trepitjar per primera vegada l’espai ara fa 6 mesos. Feia poc que m’havia quedat a l’atur i volia conèixer altres opcions. Havia sortit de la meva zona de confort i estava plena de pors i de neguits però també em sentia molt viva i amb ganes de créixer professionalment. Havia sentit parlar dels espais compartits i tenia curiositat per saber com funcionaven, així que a través d’un amic vaig contactar amb Coworking Maresme i cap a El Masnou que me’n vaig anar!

El primer que em va cridar l’atenció va ser el mar. Quines vistes!!! L’espai Coworking Maresme té el privilegi de ser dels pocs espais, si no l’únic, que es troba ubicat a primera línia de mar, amb una cristallera enorme que dóna lluminositat i que fa que per moment, sembli que estàs treballant en un creuer . Tot un luxe! Cap foto de les que he vist o fet li fan justícia. S’ha de veure en directe!

Després també vaig veure un espai actiu, que no es limitava a ser un espai de treball col·laboratiu en un ambient immillorable sinó que, entre tots els coworkers, creaven una comunitat de professionals en el marc de la qual es construïen projectes i es creaven moltes sinergies. Dels serveis que ofereix l’espai no us parlaré però si esteu interessats els podeu trobar en aquest link.

Passa’t el meu enlluernament inicial, he descobert que Coworking Maresme és molt més que un espai amb vistes al mar. És un lloc que em permet créixer, apostar pels meus projectes professionals, aprendre dels altres coworkers, dels seus coneixement i les seves experiències, potenciar les meves habilitats, anar cap a un model de feina basat en la flexibilitat o millorar la meva xarxa de contactes. Entre moltes altres coses. Jo us recomano que el visiteu. I després ja ens expliqueu què tal!  ;-)

No hay comentarios.

Deja un comentario